salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea

Инокс mолдинги

Инокс mолдинги - новых методов в установлении совет

Prvi put na našem tržištu inox lajsne od nerđajućeg čelika trajnog karaktera koje ne manjaju boju u dodiru sa lepkom, malterom i ostalim građevinskim materijalima.

Ugaona lajsna od nerđajućeg čelika (inox-a), koja služi za oivičavanje spoljnih ivica i popločanih zidova, nudi odličunu zaštitu ivica od mehaničkih oštećenja, što je čini pogodnom za korišćenje u domaćinstvima, industrijskim pogonima, bolnicama i slično.

Osim toga profil ima zaoboljenu ivicu duž cele spoljne ivice zida što predstavlja odličan dekorativni završetak jednostavan za čišćenje i održavanje.

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Ugaona lajsna je posebno pogodna za prostorije u kojima moraju biti ispunjeni striktni higijenski zahtevi kao što su mokri čvorovi, industrijski pogoni, fabrike za proizvodnju hrane, mesare, mlekare, bolnice, perionice, gde se takođe zahteva i estetika.

Takođe se može koristiti kao prelaz za stepenišne ispune kao i za sve ostale prelaze kod ostalih pokrivnih materijala na primer parket, tepisi, ploče od prirodnog kamena itd. Osim dekorativnog efekta ovaj profil takođe štiti ivice od oštećenja koja su izazvana mehaničkim i atmosferskim pritiscima.

Ugaona lajsna je završna zaštita za spoljašnje ivice popločanih zidova. Odlikuje je trapezoidno izbušeni ankerski oslonci koji se osiguravaju malterskom naslagom ispod pločica i čija forma obezbeđuje simetrično zaobljen spoljni ugao sa radiusom 1/4" (6mm) duž cele dužine ivica zida.

Sve lajsne su izrađene od nerđajućeg čelika (inox-a) u mat i poliranoj varijanti.

экспортная цена

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Пластиковые молдинги

экспортная цена

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Архитекторы, оптовиков, магазинов и инвесторы получают дополнительные скидки!

  i 

Все цены указаны без НДС

Ссылка:

Меркатор Beograd, виллы "Bianca" Копаоник, Adventistički церкви в Кикинда, Топливные насосы "Elf", Коммерческое строительство "Refin Film"

Новый

Nemke's Pages