salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea

INOX lajsne

INOX lajsne - nova metoda u postavljanju pločica

Prvi put na našem tržištu inox lajsne od nerđajućeg čelika trajnog karaktera koje ne manjaju boju u dodiru sa lepkom, malterom i ostalim građevinskim materijalima.

Ugaona lajsna od nerđajućeg čelika (inox-a), koja služi za oivičavanje spoljnih ivica i popločanih zidova, nudi odličunu zaštitu ivica od mehaničkih oštećenja, što je čini pogodnom za korišćenje u domaćinstvima, industrijskim pogonima, bolnicama i slično.

Osim toga profil ima zaoboljenu ivicu duž cele spoljne ivice zida što predstavlja odličan dekorativni završetak jednostavan za čišćenje i održavanje.

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Ugaona lajsna je posebno pogodna za prostorije u kojima moraju biti ispunjeni striktni higijenski zahtevi kao što su mokri čvorovi, industrijski pogoni, fabrike za proizvodnju hrane, mesare, mlekare, bolnice, perionice, gde se takođe zahteva i estetika.

Takođe se može koristiti kao prelaz za stepenišne ispune kao i za sve ostale prelaze kod ostalih pokrivnih materijala na primer parket, tepisi, ploče od prirodnog kamena itd. Osim dekorativnog efekta ovaj profil takođe štiti ivice od oštećenja koja su izazvana mehaničkim i atmosferskim pritiscima.

Ugaona lajsna je završna zaštita za spoljašnje ivice popločanih zidova. Odlikuje je trapezoidno izbušeni ankerski oslonci koji se osiguravaju malterskom naslagom ispod pločica i čija forma obezbeđuje simetrično zaobljen spoljni ugao sa radiusom 1/4" (6mm) duž cele dužine ivica zida.

Sve lajsne su izrađene od nerđajućeg čelika (inox-a) u mat i poliranoj varijanti.

PROMOTIVNA CENA

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Plastificirane lajsne

PROMOTIVNA CENA

veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea veliki izbor svih vrsta inox lajsni u salonu keramike i sanitarije gea

Arhitektama, veletrgovcima, investitorima i radnjama odobravamo dodatni rabat!

  i 

Navedene cene su bez PDV - a

Reference:

Merkator Beograd, Vila "Bianca" Kopaonik, Adventistička crkva u Kikindi, Benzinske pumpe "Elf", Poslovna zgrada "Refin Film"

Noviteti

Novosti

Gea.co. je povecala svoj asortiman:
- Hidromasažni Stubovi
- Hidromasažeri
- Tuš Kabine
- Tuš Kade
- Sanitarije
- Slavine

 
Salon keramike Gea isporucuje na kucnu adresu Salon keramike Gea omogucava kupovinu svojih proizvoda kreditnim karticama Salon keramike Gea poseduje besplatan parking samo za Vas Salon keramike Gea vam nudi najveci i najbolji asortiman proizvoda Salon keramike Gea poseduje razvijenu servisnu mrezu Salon keramike Gea ima asistene koji ce vam pomoci savetima prilikom kupovine Salon keramike Gea daje garancije kvaliteta na proizvode Salon keramike Gea nudi najbolju kupovinu
Nemke's Pages