salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea

Rukohvati, ugaoni branici i zidni branici

Sistem zaštite zidova je dizajniran radi zaštite zidova, uglova i ostalih površina od oštećenja izazvanih raznim uticajima i trošenjem. On je higijenski , lak za čišćenje, pogodan za montažu u bolnicama, hotelima i školama. Dugoročno štedi novac i vreme obzirom na smanjenje troškova održavanja i zamene. Obezbeđuje dekoraciju i zaštitu enterijera.

WG145 služi za zaštitu zida, širok je 145 mm, debljina je 85 mm. Montira se na zid sa neprekidnim aluminijumskim profilom i ima rukohvat. WG 145 je elegantan rukohvat koji takođe štiti enterijer od oštećenja i trošenja. Ovaj sistem rukohvata obezbeđuje dekoraciju i zaštitu enterijera zgrade. Dekorativni vinil poklopac se proizvodi u 12 različitih boja. Montira se na zid uz pomoć različitih elemenata za fiksiranje u razmacima od 60-75 cm. Dužina profila je 4 metra.

WG 150 je štitnik za zidove, širine 150 mm i debljine 20 mm i montira se na zid sa neprekidnim alu profilom. Preko ide dekorativni vinil poklopac koji zajedno sa završnim elementima u istoj boji daje dekoraciju i odličan sistem zaštite zidova. Na zid se pričvršćuje sa različitim elementima za fiksiranje koji se postavljaju u razmaku od 50-60 cm. Duzina profila je 4 m a vinil se proizvodi u 12 različitih boja.

Noviteti

Novosti

Gea.co. je povecala svoj asortiman:
- Hidromasažni Stubovi
- Hidromasažeri
- Tuš Kabine
- Tuš Kade
- Sanitarije
- Slavine

 
Salon keramike Gea isporucuje na kucnu adresu Salon keramike Gea omogucava kupovinu svojih proizvoda kreditnim karticama Salon keramike Gea poseduje besplatan parking samo za Vas Salon keramike Gea vam nudi najveci i najbolji asortiman proizvoda Salon keramike Gea poseduje razvijenu servisnu mrezu Salon keramike Gea ima asistene koji ce vam pomoci savetima prilikom kupovine Salon keramike Gea daje garancije kvaliteta na proizvode Salon keramike Gea nudi najbolju kupovinu
Nemke's Pages