salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea
Slavine   >  Ono što je neophodno da znate!

Ono što je neophodno da znate!

Najveća količina slavina se uvozi iz azijskih zemalja pod zvučnim, obično italijanskim imenima, ali većina tih slavina je lošeg kvaliteta. Zvučna imena dovode ljude u zabludu, jer misle da je roba poreklom iz EU.

U poslednjih nekoliko godina mnogi uvoznici slavina su završili na sudu, jer su tako loše slavine napravile veliku štetu na novosagrađenim objektima. Slavine su pucale, curile, izletale iz ležišta i pravile poplave od koje se dizao parket i itison, a zidovi se kvasili. Za takve slavine ovlašćeni servis obično i ne postoji, pa je posle nekog vremena teško naći rezervni deo. Takve slavine ne mogu dobiti ateste. U institutu za ispitivanje kvaliteta kažu da legura od koje su pojedini modeli slavina napravljeni posle dužeg protoka vode postaje štetna po zdravlje.

Što se tiče izgleda, na slavinama se vrlo brzo gubi sjaj i one postaju mat, a svako malo jače sredstvo za čišćenje ostavlja na njima fleke. Inače, slavine iz azijskih zemalja se ne mogu naći u prodaji u zemljama EU.

Ako imate takve slavine u kući ili stanu obavezno zatvorite vodu na glavnom ventilu pri svakom dužem odsustvu.

Veliki broj ljudi misli da mnoge evropske fabrike imaju svoju proizvodnju u azijskim zemljama, što nije tačno. Samo fabrika Hans Grohe ima proizvodnju u Kini.

Najkvalitetnije slavine se proizvode u Nemačkoj i Italiji i samo vam one mogu trajati duže od jedne godine. Jedino vam nemački i italijanski proizvođači mogu obezbediti servis i rezervne delove narednih 10 godina.

Noviteti

Novosti

Gea.co. je povecala svoj asortiman:
- Hidromasažni Stubovi
- Hidromasažeri
- Tuš Kabine
- Tuš Kade
- Sanitarije
- Slavine

 
Salon keramike Gea isporucuje na kucnu adresu Salon keramike Gea omogucava kupovinu svojih proizvoda kreditnim karticama Salon keramike Gea poseduje besplatan parking samo za Vas Salon keramike Gea vam nudi najveci i najbolji asortiman proizvoda Salon keramike Gea poseduje razvijenu servisnu mrezu Salon keramike Gea ima asistene koji ce vam pomoci savetima prilikom kupovine Salon keramike Gea daje garancije kvaliteta na proizvode Salon keramike Gea nudi najbolju kupovinu
Nemke's Pages