salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea
Jacuzzi   >  Ono što je neophodno da znate!

Ono što je neophodno da znate!

Mnogi misle da se svaka hidromasažna kada zove Jacuzzi, što nije istina. Jacuzzi je naziv fabrike koja je prva u svetu počela da proizvodi hidromasažne kade. Ta proizvodnja je otpočela upravo u Americi.

Danas u svetu postoji bezbroj fabrika koje proizvode hidromasažne kade, ali ni jedna nije uspela da dostigne nivo kvaliteta koji ima Jacuzzi.

Svakome ko razmišlja da u svoje kupatilo ugradi hidromasažnu kadu, a ne zna koji je proizvođač najbolji, dajemo nekoliko saveta pre donošenja konačne odluke.

Hidromasažne kade Jacuzzi služe pre svega kao medicinsko pomagalo za relaksaciju, opuštanje ljudi, kao i za lečenje pojedinih oboljenja. Svaka mlaznica je precizno postavljena kako bi masirala tačno određeni deo tela. Mnogi se zbog niske cene odlučuju za razne proizvođače iz naše zemlje ili iz Azije, čime svoju porodicu i sebe izlažu velikom riziku. Zamislite šta se sve može desiti u kupatilu koje je obično veličine samo nekoliko kvadrata, u kome konstantno ima mnogo vlage i u koje vi stavljate uređaj na struju pod naponom od 220 V! Znate li koliko je malo potrebno da dođe do strujnog udara?! Jedino Jacuzzi ima sklopku koja se zove ,,spasi život,, i koja isključuje struju pri najmajnjoj prisutnosti vlage.

Mnoge hidromasažne kade koje dolaze iz azijskih zemalja nisu ni predviđene za napon od 220 V, jer je kod njih napon 110V pri kom se, ako dođe do strujnog udara, ništa strašno ne dešava. Uvoznici takvih kada i kabina obično nemaju servis i rezervne delove. Nemaju ni kvalifikovane montere, već im takve uređaje montiraju priučeni vodoinstalateri, koji priključuju i vodu i struju.

Kod takvih hidromasažnih kada se najčešće javljaju problemi već posle godinu dana. Kade počinju da cure na hidromasažerima na kojima stradaju gumice, elektromotor se rasklima, počinje da glasno bruji, što u noćnim časovima u stambenim zgradama odjekuje. Posle nekoliko godina sjaj akrilne kade nestaje i kada postaje mat, što je pravo leglo za bakterije.

U našoj zemlji jedino hidromasažne kade Jacuzzi imju ovlašćene distributere i servis! Svaki Jacuzzi uređaj montira ovlašćeni serviser, koji je završio obuku u fabrici Jacuzzi i jedino sa njegovom montažom važi garancija fabrike. Mnogi uvoznici Jacuzzi uvoze na razne načine ( preko veletrgovaca i dr.). U takvim slučajevima garancija i servis ne važe u našoj zemlji.

Za 10 godina koliko se zvanično na našem tržištu prodaju hidromasažne kade Jacuzzi još se ni jedan njihov uređaj nije pokvario i nije bila potrebna nikakva intervencija.

Mnogi trgovci koji prodaju hidromasažne kade i kabine iz sumnjivih fabrika , često obmanjuju kupce i govore im da je proizvođač iz Grčke, Kanade ili Australije. Da biste se uverili u poreklo robe, tražite da vam pokažu ulaznu fakturu. Znajte da su najveći, a ujedno i najkvalitetniji proizvođači hidromasažnih kada u Italiji ili Nemačkoj.

Noviteti

Novosti

Gea.co. je povecala svoj asortiman:
- Hidromasažni Stubovi
- Hidromasažeri
- Tuš Kabine
- Tuš Kade
- Sanitarije
- Slavine

 
Salon keramike Gea isporucuje na kucnu adresu Salon keramike Gea omogucava kupovinu svojih proizvoda kreditnim karticama Salon keramike Gea poseduje besplatan parking samo za Vas Salon keramike Gea vam nudi najveci i najbolji asortiman proizvoda Salon keramike Gea poseduje razvijenu servisnu mrezu Salon keramike Gea ima asistene koji ce vam pomoci savetima prilikom kupovine Salon keramike Gea daje garancije kvaliteta na proizvode Salon keramike Gea nudi najbolju kupovinu
Nemke's Pages