salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea salon sanitarije, keramike i kupatila gea
Podne resetke   >  Ono što je neophodno da znate!

Ono što je neophodno da znate!

Jedan od veoma bitnih noviteta u građevinarstvu su podne rešetke od inox-a , koje su izdržljive i dugotrajne. Do sada su donji delovi podne rešetke pravljeni od plastike gde se plastika od sleganja kuća ili zgrada lomila. To se teško moglo videti, jer se te rešetke uglavnom ukopavaju u beton. Pojavljivale su se fleke od curenja otpadnih voda i to se obično odražavalo na prostor koji se nalazio ispod postavljenog slivnika (podne rešetke). To je posebno bio problem u zgradama u kojima je skoro nemoguće naći kupatilo čiji je plafon čist i suv i u kojima ne curi iz stana iznad. Na te plastične slivnike se godinama stavljala rešetka koja je izrađena od tankog lima i koja je niklovana. Posle izvesnog vremena korozija bi počela da nagriza prvo ivice rešetke tj. nikl bi se ljuštio što je veoma ružno. Osim toga prilikom svakog gaženja na takvu rešetku, ona bi se krivila, izlazila iz svog ležišta i krug na takvoj rešetki bi se stalno pomerao po kupatilu.

Ti problemi su konačno rešeni sa inox podnim sifonom i rešetkom koji su izrađeni od nerđajućeg čelika i sa debljinom koja trpi opterećenje do 300 kg.

Rešetke postoje u raznim dimenzijama tako da više nije potrebno postavljati tuš kadu ispod kabine. Ujedno je to i jeftinija solucija u odnosu na tuš kadu, koja se u poslednje vreme češće pravi od plastike, a sve manje od akrila. Plastične tuš kade nisu praktične, jer lako pucaju. Nikada nisu fiksne, jer ,,rade,, kada se gazi po njima i nepraktične su, jer se ispod njih skuplja voda (ma koliko ih silikonisali sa strane).

Ustajala voda ispod kade je leglo bakterija, daje neprijatan miris i stalno vlaži kupatilo.

Noviteti

Novosti

Gea.co. je povecala svoj asortiman:
- Hidromasažni Stubovi
- Hidromasažeri
- Tuš Kabine
- Tuš Kade
- Sanitarije
- Slavine

 
Salon keramike Gea isporucuje na kucnu adresu Salon keramike Gea omogucava kupovinu svojih proizvoda kreditnim karticama Salon keramike Gea poseduje besplatan parking samo za Vas Salon keramike Gea vam nudi najveci i najbolji asortiman proizvoda Salon keramike Gea poseduje razvijenu servisnu mrezu Salon keramike Gea ima asistene koji ce vam pomoci savetima prilikom kupovine Salon keramike Gea daje garancije kvaliteta na proizvode Salon keramike Gea nudi najbolju kupovinu
Nemke's Pages